Bell Schedule

REGULAR BELL SCHEDULE

School Year 2017-2018
Semesters 1 & 2 – Day 1 & 2
Period Time Duration
A.M. 7:30 – 8:35 am 65 minutes
1 8:40 – 9:58 am 78 minutes
Nutrition Break 9:58 – 10:12 pm 14 minutes
2  10:12 – 11:34 am 82 minutes
Lunch  11:34 am – 12:17 pm 43 minutes
3  12:17 – 1:35 pm 78 minutes
4 1:42 – 3:00 pm 78 minutes
P.M. 3:05 – 4:10 pm 65 minutes

COLLABORATIVE TIME BELL SCHEDULE

School Year 2017-2018
COLLABORATIVE TIME DATES
October 25
November 1, 8, 15, 22, 29
February 7, 14, 21, 28
March 7, 14

 

Semesters 1 & 2 – Day 1 & 2

Period Time Duration
A.M. 7:30 – 8:35 am 65 minutes
COLLAB TIME 8:40 – 9:41 am 61 minutes
1 9:48 – 10:50 am 62 minutes
Nutrition Break 10:50 – 11:03 am 13 minutes
2  11:03 – 12:05 am 62 minutes
Lunch  12:05 am – 12:50 pm 45 minutes
3  12:50 – 1:52 pm 62 minutes
4 1:58 – 3:00 pm 62 minutes
P.M. 3:05 – 4:10 pm 65 minutes